Client: Harlands Accountants LLP

Location: Stanley, Co Durham

Duration: 3 Weeks

Size: 400 sq ft

Description:

After 25 years in Leadgate, Harlands Accountants were off to pastures new at The Greenhouse eco building near Stanley. Our brief was to turn three separate office suites into one complete bright and inspiring office space.

Two feature ‘breakthrough’ openings were created and decorated in a bright yellow, Harlands primary brand colour.  The openings provide a free flowing movement from the moment you walk into the office past the ‘frameless’ glass walled meeting rooms, into the open plan workspace and collaborative seating area.

Desso Essence carpet tiles were used as the main ‘body’ tile throughout the suite, whilst a mixture of ‘Fuse and Field’ tiles using subtle grey tones mixed with splashes of yellow were used as feature flooring in the meeting rooms and breakout area.

A bespoke collaboration seating area provides a striking central feature to the office.  Covered in ‘Camira Blazer’ blue fabric matching Harlands secondary brand colour, together with 4 vibrant high stools to the back of the seating area that creates and informal huddle/touch down space.

Mobili Soho2 bench desking was installed, complete with screens, CPU holders, task chairs & storage.

Want to see more? Click here to see the before and after pictures over on flickr…